French separator English

Prezentare Generala

CAT AUTOLOGISTICS ROMANIA este o companie specializata in domeniului logisticii auto din Romania, cu o experienta de peste 10 ani in acest domeniu. Compania este la ora actuala un adevarat lider in ceea ce priveste serviciile de logistica specifice domeniului auto.

Sediul central al CAT AUTOLOGISTICS ROMANIA se afla in imediata apropiere a orasului Bucuresti, care reprezinta cel mai important segment de piata din Romania in domeniul auto.

Dupa ce Benga Autologistics a avut o evolutie fulminanta chiar din momentul aparitiei, in 2010 STVA Groupe preia pachetul majoritar al firmei iar 7 ani mai tarziu STVA Groupe este achizitionata de catre GroupeCAT. La sfarsitul anului 2021 actionariatul ia decizia ca Benga Autologistics sa intre intr-un proces de rebranding, schimband numele in CAT AUTOLOGISTICS ROMANIA.

Avand la dispozitie o infrastructura adecvata si special conceputa pentru logistica auto compania poate oferi servicii de calitate la standarde europene pentru orice potential client in domeniu.

Serviciile oferite de comapanie sunt:

  • transport de autovehicule noi si second hand
  • stocare/manipulare autovehicule
  • servicii de asistenta vamala pentru autovehicule
  • servicii aditionale
  • servicii dedicate companiilor de leasing cat si dealarilor de autoturisme second hand